Schnitzelpå kyckling med jägarsås är en rätt som påminner mig om Tyskland. Schnitzelpå kyckling. Den där mustiga smaken av paprikapulver och svamp tillsammans medschnitzel är gudagott
Smält smöret, häll i oljan, stek Schnitzelnpå båda sidorna tills den får en fin färg. Schnitzel är så otroligt gott och går perfekt att göra glutenfri, servera med ett gott aromsmör, stekt potatis och lite grönt
La dem sedan på ett vitlöksbröd med ruccola sallad, toppade med en god dressing och tomatsallad. Jag panerade schnitzlar med riven halloumiost och stekte dem gyllenbruna
Sila av spadet och häll på lite vispgrädde, smaka av med salt och peppar. Förutom att det är schysst LCHF-mat är det också lätt att variera smaksättningen – antingen marinaden eller med hjälp av olika tillbehör
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.