Schär Pipette pasta med hemlagad färssås
GLUTENFRITT bakning och matlagning
GLUTENFRITT bakning och matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram färs (om vegetarisk, läs efter gluten alla är inte glutenfria tyvärr))
  • 1 hackad gul lök
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl olja
  • 1 dl vatten
  • 2 dl hot chilisås
  • 4 msk ketchup
  • 1 burk krossade tomater (jag använde dock pizzatopping för det var det jag hade hemma)
  • 1/2-1 dl matlagningsgrädde
  • 1 burk röda kidneybönor
  • Kryddor i alla dess slag, örtsalt, peppar, tacokrydda, pastakrydda, torkad basilika, oregano
  • Glutenfri pasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.