Falsk savaräng Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Blanda ner smält avsvalnat fett och mjölk samt, till sist, mjöl blandat med bakpulver Hemmets Journal
Romsavaräng Lägg tillbaka savarängen i formen. Stjälp upp savarängen på ett fat. Grädda savarängen i nedre delen av ugnen ca 15 minuter Matklubben.nu
Oaxen Tabberas september 2009 Mynta & körsbärsflamberade plommon, savaräng indränkt med Oaxen körsbärssaft, mjölkchokladmousse & nötsocker the foodie sthlm
Äkta savaräng Lägg degen i en smord savarängform (låg kransform) som rymmer ca 1 1/4 liter. Smula ner jästen i en degbunke Hemmets Journal
Fruktsavaräng Vänd upp savarängen och ta bort formen. Ingredienser - 4 portioner. 500 g blandning av plommon, röda vinbär, äpplen och hallon Deffmat
Äkta savaräng Lägg degen i en smord savarängform (låg kransform) som rymmer ca 1 1/4 liter. 1. Smula ner jästen i en degbunke Hemmets Journal
Falsk savaräng 1. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. 2. Blanda ner smält avsvalnat fett och mjölk samt, till sist, mjöl blandat med bakpulver Hemmets Journal
Enkel Savaräng Lägg frukten i det kalla vattnet i en kastrull. Koka upp och låt koka 5-10 minuter tills frukten är mjuk Matklubben.nu
Mandelkransar Dränk in de färdiga kakorna med vin, likör eller saft och servera dem som små savaränger med fruktfyllning och en gräddtopp Matklubben.nu
Chokladsavaräng Sätt ugnen på 175 grader. Smält matfettet i en kastrull. Låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver Matklubben.nu
Savarin med rabarber Lägg upp savarängen på ett stort runt fat, lägg rabarberbitarna med litet lag runtom och fyll hålet i mitten med vispgrädde Mat-adoran
Romsavaräng Lägg tillbaka savarängen i formen. Stjälp upp savarängen på ett fat. Grädda savarängen i nedre delen av ugnen ca 15 min Hermesetas
Pepparrotsströmmingsfromage Bottna med rosa gelatinyoghurt i en savaräng/kransform, låt stelna i kylen några minuter. Lägg gelatinet i blöt i rikligt med kallt vatten Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.