Skala och skär satsumas i hinnfria klyftor och lägg i en kastrull tillsammans med syltsocker. Garnera med flisad mörk choklad, en bit skivad satsumas och citronmeliss
Ikväll har jag och min man lyxat till det med att äta pizza ute. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vit chokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
En chokladpannacotta som täckts med ett lager rödaste röd champagnegelé är det vi bjuder på. Så idag får vi kanske fresta med en god och inte så krånglig dessert till nyårsaftonsfirandet
Jag toppade med chokoladespåner från Odense Marcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Det fick bli en supermumsig chokladpannakotta med björnbärsmousse. Garnera med björnbär och mynta. Som ni vet är det efterrätten som är det jag är bäst på när det gäller matlagning
Men det går även enkelt att variera smaksättningen på pannacottan som med denna goda och lyxiga chokladpannacotta som är gjord på finaste choklad och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.