om man villNågra färska basilikabladHavssaltSardellaioli. Efter att ha renoverat huset blev det lite sent på kvällen för att laga mat men vi var ändå riktigt sugna på nått gott
Tillsätt basilika och servera grytan med sardellaioli, gremolata och nylagad polenta. Sardellaioli. En köttgryta som jag ofta bjudit på vid festligare tillfällen är den här italienska, dels eftersom den går att förbereda, dels känns det extra festlig med de olika tillbehören (orginalreceptet tror jag kommer från en gammal Ica Buffé-tidning)
Sen följde italiensk köttgryta med gremoulata och sardellaioli samt allra enklaste chokladtryffeltårtan till efterrätt (den här gången hällde jag en skvätt Cointreau i chokladsmeten)
Servera den nystekta fisken på varma tallrikar med de ljumma primörerna och sardellaioli. Borsta potatisen väl och koka den 10–15 min i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.