Sara NyströmFler recept av Saras Smaker hittar du här. Asiatiska burgare med coleslaw och naanbröd. Börja med ett naanbröd i botten, sedan sallad, burgaren och en redig klick med coleslaw och hackad koriander
Forma till biffar/burgare och stek dem i matoljan på medelvärme ca 3-5 min per sida. Mixa bönor (du kan även välja andra bönor än just kidneybönor), vitlök, potatisar och morötter tillsammans med havremjölken
Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningen till och från hockeyn så jag får hålla mig inne resten av kvällen
Asiatiskt hetta i köket och öländsk hetta utomhus. Underbart väder och strålande sol, men det blir många och korta stunder ute för hundarna när det är såhär varmt, 10-15 minuter i taget sen vill dom in och svalka sig på stengolvet
Vi har en uttjatad men god tradiotion här hemma på fredagar, vi äter taco som många andra. På sistone har jag varierat lite med att servera taco med tortillabröd, hårdaskal, gratänger och igår blev det paj
Här kommer receptet på en supergod gryta med styrka. Brukar ni använda srirachasås. Det är Isaks favorit, han använder den på spagetti o köttfärssås, varma mackor och till lite allt möjligt
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Hacka all peppar fin ta med allt även fröna. Blanda detta med 1/3 av smeten från grundreceptet. För att röka korven använder jag svinfjälster dessa är lite smalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.