Ankis chef, Susanne, är också hon väldigt intresserad av matlagning och gillar att prova nya recept. Enligt Susanne hade hennes gäster, som hon bjudit skapelsen på, gillat det skarpt så därför såg Anki till att lägga sina händer på receptet
En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Blanda alla ingredienser till surdegen och låt stå på varm plats i 2 dygn. Blanda den varma mjölken med jäst, socker och den lilla mängden vetemjöl och rör om
Det är svårt att inte börja spontan skratta och applådera när man ser hur bra resultatet blir efter man har “väckt” sin chef för att baka lite gott bröd
Garnera det klassiska San Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. 1. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.