Salviakryddad fläskytterfilé i gräddsås med potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Fläskytterfile Färsk
  • 0.5 st Gul lök
  • 1.5 msk Salvia - färsk
  • 2 dl Vispgrädde
  • 0.5 msk Japansk soja
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 800 g Potatis Fast
  • 0.5 st Isbergssallat
  • 0.5 st Rödlök
  • 300 g Gröna Ärtor Frysta
  • 200 g Vanliga morötter
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 0.5 tsk Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.