I helgen har jag exprimenterat medSaltimbocca på kalv. LÖVBIFF A LA SALTIMBOCCA. Gillar konceptet med inte fått till en bra balans mellan syra och sälta
4 4 kycklingbröstfiléer salt och peppar 100 g parmaskinka 1 kruka salvia 2 msk smör eller margarin 2 1/2 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin 1 msk kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
4 Potatispuré 900 g potatis 2 dl mjölk salt peppar Torsk ca 600 g torskfilé 1/2 kruka salvia (använd resten av salvian till tomaterna) 100 g serranoskinka Ugsnbakade tomater 1 burk urkärnade oliver (à 235 g) 400 g romanticatomater 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja salvia skal och saft av 1/2 citron Lägg till i inköpslistan
Vik köttet dubbelt och fäst med cocktailpinnar eller tandpetare. 1färsk salvia. 1cirka 1 ¾ dl torr marsalaLägg köttskivorna på en skärbräda och täck dem med plastfolie. Banka ut dem till cirka 2 millimeters tjocklek, till exempel med en kastrull. 1Krydda köttskivorna med salt och peppar. Lägg en skiva skinka och 2 salviablad på varje köttskiva
Vi serverade den med hemmagjorda potatisgnocchi. Lägg två salviablad på varje köttskiva. Och enligt honom innehåller en riktig saltimbocca absolut ingen grädde eller mjöl
Far soffriggere a fiamma media fino ad imbiondire lo spicchio d’aglio. Champignon aglio e salvia. In una padella versare un filo d’olio ed aggiungere l’aglio schiacciato e la salvia tritata in modo fine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.