På Instagram hamnar fler bilder än på bloggen, så följer ni mig inte redan så gör det ögonaböj. Men vad säger ni om en salt kolasås och till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Tillsätt även salt och bakpulver. Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. 50 gram jäst 6 dl mjölk 125 gram rumsvarmt smör 16-17 dl manitoba cream (alt. vetemjöl special) 1½ tsk salt 1 tsk bakpulver GÖR SÅHÄR. Arbeta degen i maskin eller för hand minst 10-15 minuter. Grädda i 200 grader ca 12-18 min, tills frallorna fått fin färg. 16-17 dl manitoba cream. 1½ tsk salt. 12-18 min
Tillsätt vaniljsocker, yoghurt, olja och rör runt. 2 dl turkisk yoghurt. Grädda mitt i ugnen ca 17- 20 minuter. Jag tog ut mina efter 17 min. 2 ägg 2 dl turkisk yoghurt
Häll i saltet och kör ytterligare några minuter. Ni som läst den här bloggen den senaste tiden vet att jag varit som besatt av de där sega storhåliga bröden som man får genom att bara vika ihop den färdigjästa degen en gång innan den åker in i ugnen
In a small bowl whisk olive oil and vinegar together. Store chips in an airtight container. Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt
Tillsätt sedan sirap, salt och finriven morot. 1 tsk salt. Låt degen jäsa övertäckt av en bakduk i bunken ca 30-40 minuter. Sätt in bröden i ugnen ca 6-7 minuter för små kakor och ca 12-15 minuter för stora kakor. 1 tsk salt. ca 6-7 minuter. ca 12-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.