Visst kommer man ganska långt medsalt och peppar, men med några olika kryddblandningar i skåpet kan man variera och förändra smaken på den enklaste anrättning
salt. I år blev det trots ett rikt svampår inte mycket plockande här, men jag har också turen att ha en snäll svägerska som kom över med lite av hennes skörd
Salt och peppar efter smak. Idag tänkte jag dela med mig av ett otroligt gott recept på en pasta medsvarttrumpetsvamp, kantareller, getost och ugnsrostade rödbetor
Hoppas allt är bra med er. Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Blanda ner ägget, potatismjölet, saltet, det hackade rökta köttet och den konserverade grönpepparn. Blanda färsen med kycklingsmeten till en homogen smet
Lägg i fisken, salta och peppra. =)Ett till får ni i alla fall, med kolja den här gången. Skär lite i fisken med kniv, den ska vara vit rakt igenom, inte genomskinlig
Smaka av medsalt och peppar, servera med lite extra parmesan och några droppar god olivolja. Salt. Finns så mycket gott man kan använda svamp till, en klar favorit är en krämig riotto medsvarttrumpetsvamp, smaksatt med lite timjan och rikligt med parmesanost
Blanda ner ägget, potatismjölet, saltet, det hackade rökta köttet och den konserverade grönpepparn. Blanda lök, vitlök, torkad grönpeppar, torkade enbär, timjan och kycklinglever och mal i köttkvarn tillsammans med det rökta fläsket
Det går också att köra alltsammans i en mixer eller med en stavmixer, men det är mer hantverk med en mortel=)Förvara i tätslutande burkar,plastpåsar eller askar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.