Äntligen börjar det bli salladstider. Efter vinterns och vårens långa öken på salladsfronten, då vi vägrat köpa långväga vattniga gurkor och träiga tomater börjar nu hyllorna fyllas med salladsingredienser odlade i Europa som faktiskt smakar någonting och som ger en härlig vitaminkick när man behöver den som mest
Jag kan inte skryta med att jag äter matvete alltför ofta, men jag tycker det är väldigt gott. Jag hittade ett bortglömt paket i samband med flytten och det använde jag idag när jag gjorde denna enkla sallad
Det nalkas mot salladstider och här har jag sammanställt bloggens 9 godaste sallader. Många av salladerna har kyckling som grund och det finns bara en orsak till det
Sommar är salladstid och sallader lagar vi ofta och gärna till lunchoch middag så här års. Och inte är det svårt heller för det finnsmycket gott grönt så här års att välja på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.