Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna och gnugga av så mycket skal du kan genom att lägga nöttern i en torr och ren handduk och gnugga runt ett tag
Häll vinägretten över salladenoch blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Salladpå havskräfta, rostad majs, avokado och bondbönorPortioner. Det går lika bra att lägga upp det som en traditionell sallad, toppa med havskräftorna och ringla över citroncrèmen
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.