Pressa lite grillad lime över. Couscoussalladmed fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
Hacka en liten rödlök - behöver inte vara finhackad - lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa medsalladen. Blanda den färdiga dressingen medruccolasalladenpå ett luftigt sätt
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den medsalladsskotten
behåll skalet påoch skär zucchinin i stavar. Grilla till fin färg på båda sidor. rödlökar. Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaost ochrödlökpå brödskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.