Lättaste salladen i världen men oj vad gott det är. Blanda medbönorna, olivolja, pressa ner limesaften, smaka av med salt och peppar och klipp slutligen ner oreganon
Servera med guacamolen och en näve valfri sallad. Häll bönorna i en sil och spola med kallt vatten. Blanda olivoljan med vinägern, honungen, svartpeppar, basilika, pressad vitlök och lite havssalt i en skål
Tärna paprika och gurka. En av rörorna han syftade på var just svartabön-salladen. Men när det kommer till sallad håller han helst munnen stängd – eller tar ett pliktskyldigt litet blad för att inte verkar oartig
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.