Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. Salladen som skulle bestå av rödkål, apelsin, persilja och rostade valnötter påbörjades så att denna kunde stå och dra till sig smakerna något
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till och med ha den i efterrätter
jag vile ha lite större bitar i min sallad men även tunna, tunna, mandolinskivor funkar också. Ugnsrostad broccoli blir nötig i smaken och jag har kommit fram till att jag nog gillar den bäst ugnsrostad
Salladmedrostad potatis, karré och mango och chilisås. Gjorde rostad potatis med dressing och en massa goda grönsaker, bl a grillad paprika, rödlök, tomater, ädelost och lite nötter
Vänd ner salladsbladen och blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.