1/2 st Galia melon (snygga tärningar). 16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 16 st Snygga salladsblad. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Toppa salladenmed pinjenötter och tomater. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela pasta, melonklyftor, rödlök och skinka
Med lite fräsch sallad, frisk mozzarella och salt skinka så blev det mycket gott. Läste om dessa puylinser i en kokbok, det sades att de håller formen väldigt bra vid tillagning och är därför perfekt för sallader
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa medsalladen. Blanda den färdiga dressingen medruccolasalladen på ett luftigt sätt
FRÄSCH SOMMAR SALLAD Jag har tagit beslutet att sluta med att äta allt som innehåller vete. Skär vattenmelonen i stora tärningar, lika så med fetaosten, skär jordgubbarna i två delar, häll ner oliverna, skär även avocadon i fyrkanter
Melonsallad i gott sällskap Galiamelon. Hade jag haft cantaloupe hade jag serverat melonen i halvmånar med en tunn skiva parmaskinka ovanpå med olivolja och svartpeppar och ingen fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.