Lägg ner rödlökenoch blanda om lätt. Salladmed varmrökt lax, färskpotatis och rökt sidfläsk. Det här är en sallad som du kan ta med på picknick lika gärna som äta hemma
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 1 romansallad. 1 dl hallon. 2 msk hallonbalsamico. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamicooch låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop medhallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor. 6 körsbärstomater 1 dl hallon. 2 msk hallonbalsamico
Toppa tallrikarna med späda salladsskot. Späda salladsskott. Med lite bröd till och lite sött till efterrätt så blev det en perfekt fredagsmiddag, utan varmrätt
Utöver jasminris och den krispiga salladen serverades det en racersnabb sås till laxen. Att stå och skala och hacka ingredienser till en sallad, samtidigt som jag panerade och stekte fisk, det var nästan för mycket
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
Krydda laxenmed salt och peppar efter smak. Lägg upp i en skål tillsammans med avrunnen majs. Skölj och dela blomkålen i mindre buketter och lägg i en ugnsfast form
rivet skal och saft av ½ lime. 1 ask hallon à 125 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.