Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 1 romansallad. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamico och låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop med hallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. De tycker också att det är ganska onödigt med kallt kött
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingredienserna till salsan i en skål och låt stå och dra till serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.