Salamifylld fläskfilé
Milda.se
Milda.se

Salamifylld fläskfilé

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • grovkrossad
  • 75 g salamikorv i tunna skivor
  • 6-7 marinerade soltorkade tomater i olja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • Grönsaker
  • 4 paprikor
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • ½ tsk oregano
  • ruccolasallad

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200ºC. Kärna ur paprikorna och skala vitlöken. Skär allt i lite grova bitar. Lägg det på ett stort ugnssäkert fat. Ringla över olivolja och salta, peppra och strö över smulad oregano.

    Stek grönsakerna i mitten av ugnen ca 10 minuter. Putsa fläskfilén. Bryn fläskfilén i margarin. Salta och peppra.

    Skiva nästan igenom köttet med ca 1 cm mellanrum. Lägg en vikt salamiskiva och en halv soltorkad tomatskiva i varje skåra. Krydda med smulad rosmarin. Lägg köttet på samma fat som grönsakerna och stek i ytterligare 15-20 minuter. Servera med kokt pasta och rucolasallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.