Salami- och portabello pizza med ny pizzabotten :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 1 dl paranötsmjöl (finns att köpa på Bodystore.com)
  • 0,5 dl kokosnötmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 100 hårdost, riven
  • 1-2 tsk salt
  • 1 msk pizzakrydda
  • 1 förpackning med salami, Lantsalami, märket Kotivara, den enda salami utan några som helst tillsatser!
  • 5-6 medelstora portabellosvamp
  • 1- 1,5 dl tomatsås, jag brukar göra min egen (blandar ihop finkrossade tomater med salt, lite honung, balsamvinäger, salt, chilipeppar och pizzakrydda)
  • 2-3 dl riven ost (jag brukar köra antingen parmesan eller annan hård ost, jag kollar också noga så att osten inte innehåller några e- nummer, som färgämne eller konserveringsämne)
  • 8. Grädda pizza,

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.