Jag har längtat efter att få hacka lök, skölja grönsaker och öppna mina champinjonburkar, skära i kött, vispa i en sås, smaka av grytor med mina små teskedar
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Jag har googlat runt lite, och det närmaste jag har kommit är att det är "en symbios mellan bakterier och jästceller och inte något svampdjur eller liknande"
På grönt- och fruktavdelningen köper jag ingen frukt alls, bara grönsaker och rotsaker. Eftersom jaginte har bil så har jaginte haft lyxen att kunna storhandla på t ex Willys men sonen har bil så jag lånade den igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.