Visst kan man väl äta det även mittivintern, det finns ju frysta jordgubbar att få tag på. Det finns en anledningtill att klassikerblir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
men här är nästan samma sak, en oinspirerad kväll kikade jag i kylen och frysen och skafferiet och lyckades plocka ihop denna sallad som hade dugt lika gott mitti sommaren
Vintern har lagt sig på de fortfarande gröna bladen och frosten kramar försiktigt om grenarna. Jaa, den här ledigheten har jag fått en hel del gjort vill jag lova… Idag känner jag mig sååå nöjd och belåten då jag har gjort både björnbärssylt, rabarber och vaniljsylt och lingonsylt
Slå över vätskan över jästen så att den löses sig. Häll på mjöl i omgångar och arbeta degen väl. Desto längre du knådar degen, desto bättre blir brödets resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.