Saftigt glutenfritt grovbröd
Juliette
Juliette
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 7 dl ljummet vatten (ca 37° grader)
  • 3 dl solroskärnor
  • 1 dl hela linfrön
  • 1 dl honung (jag använde agave)
  • 1 1/2 dl psylliumfrön
  • 2 tsk anisfrön (krossade i mortel)
  • 2 dl fibrex (de som ser ut som flagor)
  • 1 1/2 tsk salt
  • 4 dl bovetemjöl
  • 1 dl krossat bovete
  • 1 dl psylliumfrömjöl (jag använde vanlig husk)
  • olja till formen
  •  
  • Valfritt att ha i
  • 1 dl russin
  • 1 dl tranbär
  • 1 dl gojibär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.