Tillsätter du den i mjuka kakor med bikarbonat blir de riktigt saftiga tack vare ostens syrlighet. florsocker och citronsaft till glasyr att dekorera med
Nja, nu har jag väl inte tänkt mig att hamna i en kaka precis - även om likheterna är påfallande - men det måste ju finnas andra sätt att komma till användning för oss mänskliga banan-look-alikes
Oljvoljekaka medcitron och apelsin. matlagning (naturligtvis), som smörolja till dörrar, till att fixa trilskande pianotangenter, som allmänt medikament, till att valla skidor
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Att ta en titt på det man tänker laga och ta bort minst en ingrediens är ofta ett gott råd till både proffs- och amatörkockar
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper. Första gången jag åt denna så var det på ett kyrkkaffe. Måste säga att den var den godaste kakan jag fått på ett kyrkkaffe
Tillsätt nu citronsaft, cayennepeppar och salt efter tycke och smak. Årets första äkta fastevecka har dragit igång och det ska firas med ett nytt härlig recept på broccolisoppa med det lyxiga tillbehöret sötpotatischips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.