I augusti fyllde världens finaste mormor 75 år. Det var det många som ville fira. På den stora dagen blev det tårta, (jag bakade efter önskemål den här chokladtårtan igen), men vid en mindre kalasfika önskade sig mormor några hallonmuffins att bjuda vännerna på
) Receptet var lite bökigt och innehöll många moment men guud så saftiga och goda dom blev. Nu är de ju några dagar sen jag gjorde dessa men måste bara visa er dessa muffins jag gjort
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.