Så fort jag hör ordet tosca så vattnas det nästan alltid i munnen på mig. Kombinationen nötter och kola är ju verkligen helt fantastisk och det smakar magiskt gott
Saffransbullarna. 200-300 g smör 5 dl mjölk 50 g jäst {för söta degar} 2 st kuvert saffran {saffranssmaken försvinner ganska lätt i dessa bullarna, använd 3-4 kuvert för mer smak om så önskas
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Mellandagsmys, promenader, varm choklad och spel framför brasan. Sofia tipsade om ett enkelt och gott recept som matchar mys och heta drycker
Det här är en kanonbra grunddeg så om du vill kan du göra saffranssnurror med samma deg. Det ger saftiga bullar, lättarbetad deg och god smak av saffran
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.