Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Blanda det med det smälta smöret. Men annars så var denna så himla god precis som den är, vit chokladganchen ger den det där lilla extra och gör att den ser lite extra julig ut
Jag kände genast att jag måste prova att göra den med lime och vit choklad. För ett tag sedan så postade jag ett recept på en saftig sockerkaka med brynt smör som blev riktigt poppis
och tänk där i kylen stod en paket med laktosfri fil (en liten lämning från påskbesöket) inget som vi i vanliga fall äter så den kommer att stå där och bli gammal innan jag häller ut den
Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Fyll dem medchokladfrostingen. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Det blir precis så med detta recept, men för att garanterat lyckas så ska dom stå i kylen över natten men sen njutas rumstempererade (jag brukar förvara dom i rumstemperatur sen också)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.