Jag hade ingen glass hemma och hade inte förberett någon mandelmjölks-glass, så det fick bli en vaniljsås gjord på lättkesella, stevia strö, lite vaniljcasein och en nypa vaniljpulver till
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkakaoch ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Vill man kan man använda mandelmjöl och steva strö eller sukrin för en LCHF-variant. Häll ner havre, rismjöl och agave i bunken och nyp ihop till en smulig deg
glutenfri äppelkaka,. Blanda fiberhusk, kardemumma och mandelmjöl. sockerfri äppelkaka. Mosa bananerna och blanda i "mjölblandningen" tillsammans med smöret
Här hittar du en LCHF-variant på äppelkaka, här hittar du en äppelkaka med kokta vita bönor i smeten, här hittar du en riktigt nyttig och rustik äppelkakevariant, och slutligen en riktig festkaka med äpplen, mango och mandelmassa
Kakor och bakverk är ju ändå inget man bör äta varje dag, oavsett om de är high eller low carb. Men vid speciella tillfällen så väljer jag gärna att njuta av en läcker sockerfri och glutenfri kaka som denna
Den här är inte bara gudomligt god ochsaftig utan en fröjd för ögat. SAFTIGÄPPELKAKA. Så här kommer ett recept på äppelkaka som ni svänger ihop på nolltid och smakar gudomligt både varm eller kall
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Den här kan man ju önska att man experimenterat fram tidigare för den var så otroligt god – och enkel att göra
Egentligen borde jag kanske kalla de här bullarna för Hulkenbullar - gröna och laddade med kraft. Tänk, snart är det vår, och vi kan plocka egna, späda nässlor
Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min. Jag körde med enbart ekologiska råvaror men det är valfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.