Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. 1. Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 300 g vitchoklad. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 300 g vitchoklad
Blev lite sugen på att testa med skumbananer iaf. Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
Saftiga saffranssockerbullar fyllda med en underbar vit chokladfyllning. Om man känner att det skulle vara lite roligare att baka någonting med saffran men som inte är klassiska lussebullar är här ett supergott alternativ
En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
En god fräsch kaka som skall serverad med grädde. Servera med grädde o jordgubbar. 100 g vitchoklad. in i 20 min (i boken stog det 25 min men jag tycker att det räcker med 20 min ). 100 g vitchoklad
Tände lite ljus, kokade mig en väldigt gooood Vitchokladdryckmed smak av apelsin, yummi. Häll upp i kopp/glas och toppa med lite vispad grädde och lite rivet apelsinskal
Jag gjorde dubbel sats och det räckte gott och väl med 20dl mjöl. Recept från Tidningen Hembakat. Men. Jag har alltid i lite hjortsonsalt i söta degar, för att de ska bli lite luftigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.