Därför blev det i stället en hallonkompottmed kokossocker, och det gick ju precis lika bra. Ni som inte har några problem med vanliga mjölkprodukter kan förstås använda vanlig grädde och vanlig vit choklad och vanlig mjölkchoklad (jag har prövat den varianten också)
Mazarinbotten, lite hallonkompott på det, ett tunt lager med champagnemousse, jordgubbspannacotta med en aning av smultron, mandelcrumble & återigen champagnemousse men här ett tjockt härligt lager
Lägg på hallonkompott, så att botten ”dränks” och sist toppar du med vaniljchantilly. Vispa ägg och strösocker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott försiktigt och tillsätt sist i filmjölken
Lägg på hallonkompott, så att botten ”dränks” och sist toppar du med vaniljchantilly Kavla ut tunt med grön marsipan och lägg på så att det täcker, toppa med florsocker och ett hallon i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.