/ 10 ekologiska
urkärnade dadlar, blötlagda 4-5 timmar, alternativt russin / 2 dl ekologiska cashewnötter, blötlagda 4-5 timmar, (0.8 US cup) / En nypa salt / En nypa äkta ekologiskt vaniljpulver / ca 1/2 dl smält kokosolja (approx 0.2 US cup) / En knivsudd saffran, mängd efter behag / Rivet skal av en tvättad ekologisk citron
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Botten- Börja med att mixa ihop fröna och nötterna till mjöl. Cashewgrädde- Börja med att mixa cashewnötterna till mjöl för att sedan tillsätta päronet och vaniljpulvret
Vi provade en ny restaurang som hade rawfood på menyn och jag tog en citronkakamed chokladbotten. Idag blir det en riktig fräsch sommarkaka med passionsfrukt och citron
Sambo och son instämde, de smaskade nog till och med mer än mig. rivet skal av en citron. Saffransfudge. Mixa sedan tillsammans med avrunna dadlar och cashewnötter
Jag tänkte att jag skulle dela ett av dem recepten med er i det här inlägget, sedan om ni vill ha dem andra får ni gärna kommentera i så fall så kan jag posta dem med
RAW FOODBOLLAR MED SMAK AV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var med och sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.