Saffransbutterkaka, lakritsfudge och pepparkakstryffel
Rostad mandel och ruccola
Rostad mandel och ruccola
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 g saffran
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g smör
  • 2,5 dl mjölk
  • 0,75 dl strösocker
  • Värm till
  • 37 grader och
  • 25 g smulad
  • 1/2 dl koncentrerad apelsinjuice
  • 1/2 dl mellangrädde
  • 1 äggula
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 75 g smör
  • strö
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 msk kardemumma
  • 1 1/2 dl florsocker med
  • 1 msk vatten
  • 20-30 choklad
  • 2 1/2 dl socker
  • 1/2 dl standardmjölk
  • och
  • eller
  • och
  • 75 g smör
  • 50 g mörk hackad choklad
  • 2 msk honung
  • 1/2 msk lakritsgranulat
  • eller
  • 1 msk lakritspulver
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g florsocker
  • Tillsätt
  • och
  • 25 g smör
  • och
  • 125 g grovhackad mörk blockchoklad
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemumma
  • 0,5 tsk malen nejlika
  • 0,5 tsk ingefära

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.