Adventstider är saffranstider, så i helgen bakades det saffransbullar. Men inga vanliga "katter" med russin, mer traditionella bullar med en fyllning av apelsin ochvitchoklad
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Fyllningen på vitchoklad, rörsocker, vaniljsocker och smör gör bullarna otroligt saftiga och goda
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.