Idag blev vi så sugna på nybakade saffransbullar så det gick liksom inte att vänta längre. Vet inte hur jag ska beskriva dem men ni vet, fluffiga lite halvljumna bullar medsocker som sätter sig fast på läpparna
30 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. 2 ägg 30 gram mörk choklad, utan tillsatt socker
Pensla gärna med lite smör, och doppa i socker innan servering. socker. De klassika lussekatterna är verkligen inte fy skam, men något som faktiskt är ännu godare än saffransbullarmed vanilj i
Stöt saffranet i en mortel tillsammans med en sockerbit och rör i lite mjölk. Smält smöret och tillsätt nästan all mjölk, spara lite att blanda ut saffranet med
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. pärlsocker. Luciadagen till ära bjuder jag på goda saffransbullarmed fyllning av vit choklad
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Ägg och pärlsocker till garnering. Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad
Blanda mandelmassa medströsocker och vaniljsocker. Börja med att göra en fördeg. pärlsocker. Värm upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i mjölken och blanda ihop det med vetemjölet
Pensla med ägg och strö över pärlsocker. Pärlsocker. Stöt saffran med lite av sockret i en mortel. Rör ut jästen i degspadet och tillsätt sedan socker, kvarg, salt och ägg
Låt de kallna och pensla de sedan med smält smör och doppa de i strösocker. Därför tänkte jag fresta med ytterligare en variant på supergoda saffransbullar
Den här saffransbullen har jag fyllt med mandelmassa, smör och florsocker, riktigt saftigt och gott. Lycka till medsaffransbullarna och njut av årstiden
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Fyllningen på vit choklad, rörsocker, vaniljsocker och smör gör bullarna otroligt saftiga och goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.