Smält smöret och tillsätt nästan all mjölk, spara lite att blanda ut saffranet med. Stöt saffranet i en mortel tillsammans med en sockerbit och rör i lite mjölk
Dessa ska testas på helgens glöggmys med vänner och kollegor. Inför söndagens första advent har jag testat nytt recept på saffransbullar som jag hittade på suveräna bloggen Lindas bakskola
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Därför tänkte jag fresta med ytterligare en variant på supergoda saffransbullar. med saffran. Mitt tidigare inlägg på saffransbullar har ju varit otroligt populärt vilket ju är jätteroligt
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Lycka till medsaffransbullarna och njut av årstiden. Den här saffransbullen har jag fyllt med mandelmassa, smör och florsocker, riktigt saftigt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.