Saffransbrödpudding
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl socker
  • 4 msk vatten
  •  
  • Pudding
  • 190 g bröd ca 8 brödskivor vitt toastbröd
  • 3 dl (ev 4) mjölk (lite osäker på måttet)
  • 1 burk kondenserad mjölk (ej kokt eller karamelliserad)
  • 0,5 g saffran
  • 4 ägg lite smör
  • russin, så mkt som du vill ha, jag använde kanske ½ dl
  • rom + lite socker (frivilligt)
  • 2,5 dl socker
  • 4 msk vatten
  •  
  • Pudding
  • 190 g bröd ca 8 brödskivor vitt toastbröd
  • 3 dl (ev 4) mjölk (lite osäker på måttet)
  • 1 burk kondenserad mjölk (ej kokt eller karamelliserad)
  • 0,5 g saffran
  • 4 ägg lite smör
  • russin, så mkt som du vill ha, jag använde kanske ½ dl
  • rom + lite socker (frivilligt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.