Saffransbröd
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör
  • 5 dl
  • lättmjölk
  • 2 paket
  • saffran
  • jäst
  • 1/2 burk(ar)
  • kesella
  • 1 1/2 dl
  • vit sirap
  • 1 st
  • ägg
  • 1/2 tsk
  • salt
  • 19-20 dl
  • vetemjöl
  • sats grunddeg
  • 1 dl
  • russin
  • 1 dl
  • vatten
  •  
  • Till pensling
  • 1 st
  • ägg
  •  
  • Till 1 stor krans
  • sats saffransdeg
  •  
  • Kardemummafyllning
  • smör
  • mandelmassa
  • 2 tsk
  • kardemumma
  •  
  • Till pensling
  • 1 st
  • ägg
  • 1 msk
  • pärlsocker
  • mandelspån

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.