Väldigt gott i alla fall och svårt att misslyckas med. Sedan gjorde jag även en glöggelé som går att göra ungefär en timme innan pannacottorna är klara
Koka upp grädden med vaniljfrön och vaniljstång och havtornsjuice. Dottern tyckte det var jättegott och att själva pannacottan smakade Sunice´s vaniljglass, systersonen tyckte att glöggelén var god men inte pannacottan så han ville ha geléreceptet så han får laga den
Du kan använda samma recept men utan saffran för att göra en underbar vaniljpannacotta – med gelé i någon annan god smak såsom passionsfrukt, havtorn, hallon… (närmare recept kommer framöver
Saffranspannacotta medglöggelé. Undantaget är väl gotlänningarna med sin saffranspannkaka gjord i princip på söt risgrynsgröt smaksatt med saffran som ugnsbakas med äggsmet, i dessa tider ett sätt att piffa till den överblivna julgröten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.