Servera antingen som middagsrätt med kokt potatis eller rotsaksmos, sötsyrliga tranbär eller cumberlandsås och saltgurka eller cornichons, eller som ett inslag på julbordet
Börja med att hacka vita chokladen ochtranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen ochtranbären
För mig är doften och smaken av pepparkakor ganska synonymt med doften och smaken av jul. Här kommer ännu ett recept för alla er som precis som jag är helt galna i att använda pepparkakskryddor i det mesta den här årstiden
Värm upp försiktigt och låt sjuda på svag värme, vispa tills krämen tjocknar. Tillsätt tranbär. Ta kastrullen från plattan och vispa ner smöret, lite i taget
Pensla med en fuktig pensel runt kanterna av kastrullen för att ta bort eventuella sockerkistraller. Ett recept ur Julgodis för små och stora sockerbagare av Johanna Westman
En saftig mör stek med smak av örter och vitlök på en bädd av brysselkål som trivs jätte bra tillsammans med salt krispig bacon, mild lök och syrliga tranbär
Varva kyckling- och mozzarellaskivor på ett uppläggningsfat med liten kant. Smaka av med salt. Ännu en rätt från påskbordet är den här sötsyrliga kyckling- och mozzarellakombinationen som gjorde succé
Det blev kakor medtranbär, hasselnöt, choklad och stött kardemumma. Häll i vaniljpulver, ägget och vispa med en ballongvisp ihop allt så det blir lite lätt och fluffigt
Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fyllde med en sötsyrligt svart vinbärsröra. Blev nöjd med resultatet, väldigt enkel och går snabbt att göra beroende på vad man jämför med dock ^^
Det finns flera plus med att sin egen müslie. Under en lägre period har jag tänkt att det måste vara bättre att göra sin egen müslie och då ha möjligheten att välja alla ingredienserna helt själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.