Servera med valfri dipp. Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. (följde recept från studentskrubb men med egen kryddning)
Bottna en tallrik med sallad, klyftade cocktailtomater, och riven mozzarella. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills dom har fått lite färg
Skiva tomater och mozzarella i ca ½ cm tjocka skivor. Sätt in i mitten av ugnen 220°, ca 10 min, eller tills mozzarellan börjar smälta. 250 g mozzarella
Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter. Blanda med olivolja och flingsalt och rosta tills den är mjuk och fått färg, i 25–30 minuter
Vid detta laget är det väl knappast någon som är obekant med sötpotatisen, tänk den har verkligen gått från okänd och nästan anonym till ett liv i strålkastarna och ett kändisskap som heter duga, på bara kort tid
Krydda med havssalt, peppar & chiliflakes. Banda med den kalla sötpotatisen och finhackad koriander. protein-vaniljkräm)Chiapudding med blåbärPaleorecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.