Söndagsstek med Gräddsås, Pressgurka & Svartvinbärsgelé
Made by Mary
Made by Mary
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • GSSTEK med GRÄDDSÅS, PRESSGURKA & SVARTVINBÄRSGELÉ
  • 4 port
  • Söndagssteken
  • 1-1,5 kilo fransyska eller rostbit
  • 2 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 3 msk smör
  • 2 stora morötter
  • 1 stor palsternacka
  • 2 st gula lökar
  • 1 lagerblad 6 hela svarpepparkorn
  • 8 st kryddpepparkorn
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 1 dl coca cola (inte light!) + 1 dl vatten (cirka mått, det kan behövas mer vätska)
  • Mindre fast potatis, ex delikatesspotatis
  • 1 msk Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.