Söndagsmiddag _Parmesangratinerade Kantarell Créps & Drostdy Hof
Inredningochguldkanter
Inredningochguldkanter
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 50 g smält smör
  • smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 300 g kantareller
  • 200 g champinjoner
  • 2 charlottenlökar, skalade
  • 1 vitlöksklyfta, skalad och hackad
  • 1 tsk mejram, torkad
  • 4-5 kvistar bladpersilja, bladen
  • 2-3 dl grädde
  • 200 g riven parmesan
  • 1 knippe gräslök, fint skuren
  • 100 g valnötter, rostade
  • 69 kr och har artickelnr 12074

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.