Stark ajvar är den bästa snabblösningen att ha redo i kylen, och igår fick den vänskapligt smeta in lite strimlad salami och mjuka mozzarellabitar i en supersnabboch god pastasås med fjäskande hetma
-) Grönsakerna skärs i bitar och sedan fräser jag dem snabbt i lite fett. Det jag gjorde annorlunda nu var att jag smaksatte grädde och philadelphiaost med ett par matskedar ajvarrelish (paprika- och aubergineröra)
Servera med förslagsvis pressad potatis. Rör ihop grädde, whiskey, hummerfond ochajvarrelish. Den här fisken är idealisk som vardagsmiddag för den kräver minimal arbetsinsats och finns barn i familjen tror jag den vinner ännu fler pluspoäng för t o m vår äldste son, som är rejält kräsen i vanliga fall, mumsade i sig flera portioner
Skär dem i strimlor och bryn dem i en stekpanna med smör. Servera med kokt basmatiris. Vispa ihop ajvarrelish, kokosmjölk och fond, och häll ner i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.