de går att göra frallor också osv. Mortla kryddorna och häll ner dem tillsammans med lite av mjölet och bakpullvret i en skål, Häll sedan ner de i degvätskan under omrörning, på låg hastighet knådar du nu degen medan du häller ner resten av mjölet och varvar emellanåt med vatten och grötblandningen
En stor del av vårt kostintag i dag består avbröd, gryn och flingor, rent och skärt sädesslag i olika former och tappningar och vi är sedan barnsben lärda att det här är någonting viktigt, nyttigt och någonting vi bör inkludera i vår kost i en relativt stor omfattning för att må bra
Kul med lite gröna detaljer i brödetoch chevrésmaken är ju såå god. Det var väldigt gott och saftigt. Idag har jag bakat det här brödet för första gången
(jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl. Forma frallor med lätt fuktade händer och placera ut på en plåt täckt med bakplåtspapper
Det innehåller inget mjöl och kan göras glutenfritt om man väljer glutenfria havregryn. Jag älskar brödoch varför inte testa ett nyttigt bröd som omväxling till mina älskade scones, limpmackor och nybakta bagerifrallor
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Tillsätt matolja, sirap, salt och ägg. Blanda ner vetemjölet och arbeta samman till en smidig deg
Brödet blev även uppskattat av min väninna med glutenallergi. Jag toppade mina med lite sesamfrö för att jag tyckte det såg finare ut men jag hade inte penslat med ägg så de trillade i princip av efter gräddning
Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade brödav er läsare. Jag hade avokado, olivolja, lite citron, basilika och himalayasalt på mina mackor
Mixa frukt, nötter och solroskärnor fint i en matberedare. Stora saftiga bröd. Smula jästen i en bunke (använd gärna degblandare) och rör ut den med vatten
Det här är ett av dom mest bakade brödenav er läsare – lingon – ochzucchinibröd. Oavsett så är det värt att lägga upp igen utifall att det är någon av er som missat detta underbara bröd
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.