Men idag har jag ändå njutit av den lugna, lediga dagen och bara låtit allt komma i sin egna takt. Bland annat så har jag bakad världens godaste råa kaka, gått och handlat både en och två gånger, pluggat, gjort klart en inlämningsuppgift, lagat lunch, varit på gymmet, och till sist ätit en god grillmiddag med familjen
Söndagsstek med sås kokta morötter och blomkål. Dag 62 i Dukandietens konsolideringsfas. Nu var det ju spännande att ställa sig på vågen, skulle bullarna ha sabbat det hela
Dag 83 i Dukandietens konsolideringsfas. Vägningsdag och vågen visar 80,9 kg, målvikten var 82 kilo. Jag är helt nöjd och har tillåtit mig att höja nivån för fettitag en aning
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.