Men dom blev fina ändå. Brödet får flera fina lager. Istället för att knåda fram en limpa så kavlar man ut degen, lägger på smör och viker in det i degen
Advertisements. Antingen tillagar du steken i ugnen på 175 grader och använder en stektermometer eller så gör du som jag och kör den i ugnen på låg temperatur, runt 75-100 grader, i 5-7 timmar beroende på form och storlek
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Salt Fint. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–6 dl vetemjöl. Tryck ca 20 hål i degen med pekfingret OBS. Grädda brödet mitt i ugnen i 12–15 min eller tills det fått fin färg. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.