Vet inte om detvar för att jag la köttet i mindre bitar i marinad dagen före (bara olja, yttepytte lite soya och grillkrydda) sedan strimlade det och lät det koka länge
När jag jag lagade det för första gångenvartvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) detgodaste jag ätit på längen
Mjuk och seg i kanten till och med och inte alls torr där som det lätt kan bli. Jag gjorde alltså helt enkelten tredjedel av cookie receptet jag haft med i bloggen tidigare men struntade i att lägga degen i kyl
Idag vardet torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
Ni vet sådär lite sega, meden härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara bland detgodaste jag bakat i lchf-väg
Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blir det roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.