Pudra med krossad choklad uppepå, ifall det användes på sidorna. Lägg på den andra delen och bred 3 dl vispad grädde smaksatt med kakao uppepå. Låt 1/3 av grädden vara vit, medan du smaksätter 2/3 med kakao
Smörj formen med matfett och bred ut fiskfärsen i den. Lägg fisken i bitar, salt, peppar, mjölk, ägg, potatismjöl, dill och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Medovik är en klassiskt traditionell rysk honungstårta. Ett rysk besök i mitt kök. Medovik tårtan kräver sin tid och tålamod men jag lovar den är värd ansträngningen
Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom pösigt
Fräs alltsammans i en gryta med smör. Smaka av med kummin, salt och peppar. Blanda crème fraiche och ingefära och servera till soppan tillsammans med grovt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.