Rysk fiskfärs med kaprissås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fiskfärs
  • 500 g gäddfilé (eller gös)
  • 200 g smör
  • 60 g (1 dl) vetemjöl
  • 2 dl lättgrädde
  • 5 ägg (separera gulorna och vitorna)
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl vispgrädde
  • Smör att smörja formen med
  • Ströbröd
  •  
  • Kaprissås
  • 1 ½ msk smör
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • 1 ½ dl fiskbuljong
  • 2 äggulor
  • 1 ½ dl helmjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk kapris
  • 1 msk kaprisspad
  • Salt
  • En nypa saffran

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.