Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Låt rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan tills det ska blandas medrisotton. Det där med en klick smör i risotton alldeles på slutet är ju en smaksak
Stek upp köttet (vad som helst, jag använde ryggbiff)i vitlökssmöret, salta,peppra. Om man vill kan man garnera köttet med lite ruccola eller färsk oregano, och ringla över lite balsamico
Det finns inget bättre än en helt vanlig grillad ryggbiffmed rostad potatis och en bea. Så enkelt och gott, men så brukar bearnaisen bli boven i dramat pga denna kolesterol bomb, men nu kan det inte bli enklare att synda sunt
Smält smör och blanda med citronsaft – för veganskt, byt smöret mot mjölkfritt smör eller rapsolja. Koka under tiden upp vatten med grönsaksbuljong i en separat kastrull
Det gröna fick sjuda i två minuter i lättsaltat vatten och sedan kylas i isvatten, för att torkas och blandas medrisotton tillsammans med den sista skvätten buljong och osten
Som ni ser så serverade jag grytan med ris. Mycket enkelt och det går fort att göra. Stek kyckling, lök och svamp först och tillsätt sedan resten och krydda
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.